Câte operații estetice are Daniela Crudu, de fapt. A scos o avere din buzunar ca să arate așa/ VIDEO

 

Daniela Crudu se numără printre cele mai cunoscute bombe sexy din România, însă ca să își merite statutul pe care îl are, a trecut pragul medicului estetician de fooooarte multe ori. Cum arăta Cruduța înainte de intervenții și câte operații estetice are, vă spunem chiar acum!

În urmă cu câțiva ani, Daniela Crudu nu arăta deloc ca acum. Era o fată blondă, simplă, fără prea multe pretenții, dar cu o dorință intensă de a deveni cunoscută. Prima apariție a Cruduței a fost chiar în videoclipul celor de la BUG Mafia și suntem siguri că deși ați văzut clipul de atâtea ori, nici nu v-ați dat seama că fata blondă e Daniela!

Câte operații estetice are?

Prima intervenție estetică a avut-o la vârsta de 17 de ani, când și-a pus silicoane pe semnătura tatălui. Ulterior, a ajuns asistentă TV, iar transformările s-au ținut lanț. Și-a schimbat culoarea părului, a slăbit dramatic și după care au început vizitele dese la medicul estetician.

Daniela Crudu și-a făcut rinoplastie, a scăpat de gușă și nu doar atât. Bruneta a devenit o pasionată înrăiită a operațiilor estetice. Și-a injectat buzele cu acid hialuronic și și-a făcut fel și fel de tratamente financiare.

Cât a cheltuit pe intervenții

Dacă ar fi să facem un scurt calcul, Daniela Crudu a investit zeci de mii de euro pentru intervenții estetice! 6.000 de euro pentru silicoane, 1.000 de euro pentru gușă, 2.000 de euro rinoplastia și peste 1.000 de euro pentru a avea buze senzuale.

Daniela nu a uitat, însă, de zâmbetul cuceritor, așa că și-a pus fațete dentare de peste 5.000 de euro. Nici sprâncenele mult prea pensate ale vedetei nu au scăpat de intervenții, așa ca asistenta a scos din buzunar peste 150 de euro pentru tatuaj permanent. Ce să mai! Daniela Crudu a scos o avere din buzunar ca să arate ca în ziua de astăzi!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest