Câte operații estetice are Daniela Gyorfi, de fapt: „M-am săturat să spun că nu am”

 

Daniela Gyorfi, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit câte operații estetice are! Artista a vorbit deschis despre subiectul din cauza căruia a fost criticată dur de-a lungul timpului!

Daniela Gyorfi este, cu siguranță, una dintre cele mai curajoase vedete de la noi! Artista a fost cea care a dat „start-ul” la operațiile estetice, fiind prima bombă sexy care și-a pus silicoane din România!

Sătulă de întrebarea: „Câte operații estetice ai”, Daniela Gyorfi a dat răspunsul într-o manieră sinceră și tranșantă, cu speranța că lumea va înceta să o mai agaseze cu asemenea curiozități: "Când aud asta, pe mine deja mă apucă nervii, pentru că m-am săturat să spun că nu am. Ce am avut mi-am asumat. Eu am fost prima care am spus că mi-am făcut operaţie la sâni. Mi-am mai făcut o operaţie la nas. Ţi se pare că sunt dependentă de intervenţii? Ia uită-te în jurul nostru. Dacă aş fi operată, în primul rând că aş spune, pentru că nu este nimic rău ca la 50 de ani să ai grijă de tine, să te operezi. Da, mă gândesc să-mi fac nu neapărat operaţii, dar îmi fac un Botox, mi-am mai făcut buzele - mi le-am mai şi stricat -, mi-am făcut dantura, care n-a fost neapărat un moft, am extensii puse...”, a dezvăluit Daniela Gyorfi în emisiunea Danei Săvuică, „E OK! să fii vedetă?”

Mai mult decât atât, Daniela Gyorfi a vorbit și despre viața de cuplu pe care o are cu George Tal, alături de care este de mai bine de 14 ani și cu care are o fetiță minunată.

„Noi suntem ca doi îndrăgostiţi şi, dacă te uiţi în telefoanele noastre, ne trimitem nu ştiu câte mesaje cu te iubesc, ce faci... Poate la începutul relaţiei nu credeam că va fi ceva atât de serios între noi, am tratat superficial relaţia. După care clar s-au întâmplat unele lucrui, a venit Maria pe lume, am devenit părinţi. Eu îl iubesc foarte mult şi i-am demonstrat lucrul ăsta.", a mai spus vedeta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest