Câte operații estetice are, de fapt, Anda Adam și ce schimbări mai vrea să-și facă: „Riscurile sunt foarte mare”

 

Pentru Anda Adam vârsta este doar un număr! Ajunsa la 40 de ani, artista le dă clasă puștoaicelor mai mici cu două decenii decât ea, dar chiar și așa, încă nu consideră că a ajuns la cea mai bună variantă a sa! Cântăreața a dezvăluit ce operații estetice are, dar și ce ar mai vrea să modifice pe ici pe colo ca să arate așa cum își dorește.

Ca orice persoană publică, și Anda Adam s-a lovit de multe critici din partea urmăritorilor săi, mai ales în ceea ce privește modul în care arată. Pentru că mulți au fost cei care i-au spus că a exagerat cu operațiile estetice, cântăreața a decis să dezvăluie câte intervenții și-a făcut, de fapt.

„Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept.”, a spus Anda Adam pentru viva.ro

Ce schimbări vrea să mai facă

Deși arată incredibil, Anda Adam nu este mulțumită pe deplin de fizicul pe care îl deține, astfel că are de gând să acorde o atenție mai mare alimentație, ca în 3-4 luni să ajungă la forma fizică pe care o consideră ca fiind maximul ei.

Cât despre ceea ce o nemulțumește cel mai tare, Anda Adam a fost sinceră și a spus că: „Știi cum e: când ai părul creț, l-ai vrea întins… sau invers. Pe mine mă deranjează că eu, natural, sunt foarte creață. Mi-ar fi plăcut să am un păr foarte drept, pe care doar să-l spăl și care, când se usucă natural, să stea drept, fără să îi fac nimic. Astfel aș câștiga din timpul pe care-l petrec la salon să mă spăl și să mă aranjez. (...) Un  lucru  pe  care  l-aș schimba ar fi culoarea ochilor, dar  am aflat că riscurile sunt foarte mari  la o operație cu laser, deoarece îți poți pierde vederea.”, a mai adăugat ea pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest