Câte operații estetice are Gabriela Priscăriu, femeia care l-a convins pe Dani Oţil să devină bărbat de casă/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Păi cu aşa corp perfect, cum să nu pună pe jar toţi bărbaţii? Gabriela Prisăcariu, singura femeie care a reuşit să îl facă bărbat de casă pe Dani Oţil arată demenţial, iar prezentatorul TV are toate motivele să fie mândru! Şi pe bună dreptate acum, ce bărbat nu ar fi în culmea fericirii să-şi petreacă tot restul vieţii lângă o aşa femeie? Da, tot restul vieţii, căci Dani Oţil a cerut-o în căsătorie pe blondină şi...are de gând să se bucure până la adânci bătrâneţi de frumuseţea ei!

Te uiți la ea și parcă nu îi găsești niciun defect! 90-60-90! Gabriela Prisăcariu poate concura oricând cu modelele de peste Ocean. Ce e drept bustul impresionant al blondinei, nu este chiar de la Mama Natură, ci este mai degrabă rezultatul reușit al mâinilor pricepute ale unui medic estetician.

Însă chiar si așa, frumoasa blondină a lui Dani Oțil a stat departe de operații estetice, un lucru de apreciat. Gabriela Prisicăriu a știut unde să se oprească și nu a exagerat cu vreo intervenție estetică. Și uite așa, cu finețea și cu naturalețea sa, l-a dat pe spate pe Dani Oțil.

Viitoarea soție a matinalului de la Antena 1 duce un stil de viață sănătos și echilibrat, face sport și are grijă ca să arate tot timpul ca scoasă din cutie! Și deși alarma îi sună extrem de devreme în fiecare dimineață, Dani Oțil nu are cum să se trezească niciodată posomorât cu așa frumusețe în patul lui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest