Câte operații estetice are iubita lui Speak, de fapt. Cum arăta Ștefania înainte de intervenții/ FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Ștefania se numără printre bombele sexy ale showbiz-ului autohton, fără doar și poate. Și așa cum era de așteptat, iubita lui Speak a fost puțin... ajutată și de medicul estetician. Ce operații estetice are bruneta și cum arăta înainte de intervenții?

După participarea la „Asia Express”, iubita lui Speak a intrat la sufletele românilor datorită modului în care s-a purtat în competiție. Astfel că la scurt timp după difuzarea filmărilor de pe „Drumul Comorilor”, Ștefania a devenit cel mai urmărit influencer din România.

Dar să nu credeți că doar asta a propulsat-o în topul celor mai urmărite persoane din țară, ci și fizicul de invidiat. Un fizic la care a lucrat pe ici pe colo și medicul estetician.

Deși foarte tânără, iubita lui Speak a trecut deja de câteva ori pe la cabinetul medicului estetician! Pentru că și-a dorit un bust impresioannt, a apelat la o operație de mărire a sânului! Mai mult de atât, Ștefania și-a făcut rinoplastie pentru a obține un nas mai finuț. Cât despre buze, iubita lui Speak a intervenit și acolo, unde și-a băgat acid hialuronic. Iar ultima tușă a fost dată de zâmbetul impecabil datorită fațetelor dentare.

Pe lângă intervențiile estetice, Ștefania poartă în permanență extensii și unde mai pui că apelează și la peruci atunci când își dorește o schimbare de look radicală. Atât mai putem adăuga, iubita lui Speak își merită titlul de bombă sexy la câte intervenții are.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest