Catherine Zeta Jones dezvăluie secretele frumuseții pentru per-soanele de vârstă medie

 

Catherine Zeta Jones a împlinit luna trecută 51 de ani, dar impresionează în continuare prin frumusețea sa.

Din acest motiv, actrița galeză a decis să împărtășească o parte din secretele sale cu femeile de vârstă medie, pentru a fi mai încrezătoare.

Zeta Jones afirmă așadar că orice femeie trebuie să se concentreze asupra felului în care se prezintă ochii săi.

"Concentrează-te asupra ochilor. Eu mă simt mai bine când am un pic de contur la ochi sau poate chiar mai mult. Urăsc liniile dure. Desenez în jurul ochilor cu creionul meu și mă duc dincolo de linia genelor. Acesta este aspectul de zi cu zi. Folosesc un ondulator pentru gene, care este la fel de esențial pentru mine precum cantitățile mari de apă pe care le consum zilnic. Apoi urmează mascara. După ce termin cu genele, îmi iau creionul și adaug o pată suplimentară", a spus Catherine Zeta Jones.

În plus, Catherine Zeta Jones consideră că nu e nimic greșit în a-ți machia fața.

"Fața mea este o panză goală. Mă uit la ea de 50 de ani, dar, cu un pic de machiaj, și eu pot să arăt ca femeia fatală dansatoare din The Mask of Zorro", a mai spus actrița.

Topul celor mai bune filme cu Catherine Zeta Jones

1. The Mask of Zorro (1998) - În acest film, care ne prezintă povestea lui Zorro, Catherine Zeta-Jones a jucat alături de nume grele precum Antonio Banderas, Anthony Hopkins și Stuart Wilson. Filmul a avut încasări de peste 250 de milioane de dolari și a rămas un titlu de referință în industrie. În aceste condiții, nu e de mirare că, la 20 de ani distanță, compania Playtech a lansat un slot cu același nume, pe care îl poți încerca la Casa Pariurilor. Printre simbolurile acestui joc, care are și o grafică interesantă, se află Zoro, Don Diego, Elena, Montero și Căpitanul Love. Totodată, alaturi de ei mai regăsim și 6 cărți de joc. The Mask of Zorro se bucură de un succes important, iar pe acest website veți găsi și mai multe jocuri.

2. Capcană pentru hoți (1999) - În acest film, ne este prezentată povestea relației dintre Virginia "Gin" Baker (interpretată de Catherine Zeta Jones) și Robert "Mac" MacDougal (interpretat de Sean Connery). Virginia este o anchetatoare, în timp ce MacDougal este un hoț specializat în artă internațională. Astfel, după ce într-o noapte este furată o pictură a lui Rembrandt, Virginia a fost trimisă sub acoperire pentru a-l investiga pe Mac. Ea s-a dat drept hoț profesionist și i-a promis că-l va ajuta să fure o altă operă de artă, dar cu condiția să nu poarte niciodată o armă. Acest film a avut un buget de 66 de milioane de dolari, iar încasările s-au ridicat la 212 milioane de dolari. În general, recenziile au fost bune, în special în The New York Times și New York Magazine.

3. The Terminal (2004) - Filmul regizat de Steven Spielberg ne prezintă povestea lui Viktor Navorski (interpretat de Tom Hanks), care a rămas blocat în aeroportul John F. Kennedy, după ce în țara sa natală, Krakozhia, a avut loc o lovitură de stat. În perioada petrecută în terminal, Navorski o cunoaște pe Amelia Warren (interpretată de Catherine Zeta-Jones), de care ajunge să se îndrăgostească în pofida tuturor barierelor existente. The Terminal este și unul dintre cele mai bune filme în care a jucat Tom Hanks și produce multă emoție. A avut un buget de 60 de milioane de dolari, iar încasările s-au ridicat la 219.4 milioane de dolari, potrivit datelor făcute publice de echipa de producție.

Catherine Zeta Jones are o avere de peste 300 de milioane de dolari, iar ultimul film de cinema în care a jucat este Dad’s Army (2016). De atunci, ea a fost implicată în mai multe proiecte TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest