Câți ani are Viorel Cataramă după ce a recurs la operațiile estetice ca să își mascheze vârsta. Nu vei ghici!

 
+2 click pentru
galerie

Viorel Cataramă a fost protagonistul tuturor știrilor din presă, în ultima perioadă, după anunțat că se va autoinfecta cu noul coronavirus pentru a demonstra tuturor că măsurile de siguranță luate de autorități au fost mult prea drastice, iar cetățenii trebuie să revină la viața lor de zi cu zi fără niciun stres.

Și chiar încercarea omului de afaceri de a se îmbolnăvi de COVID-19 a fost fără succes, faptul că s-a deplasat într-o comună carantinată din Ilfov pentru a-i îmbrățișa pe cei contaminați nu a fost niciun factor de îngrijorare pentru oamenii din exterior, care nu s-au temut nicio clipă pentru viața lui Viorel Cataramă - considerentul principal fiind acela că este „în putere” și ar combate virusul fără nicio problemă.

Doar că ce să vezi! Viorel Cataramă nu-și arată deloc vârsta pe care o are datorită operațiilor estetice la care a recurs. Iar pentru că partenera sa de viață, Adina Alberts este medic estetician, omul de afaceri a avut toată încrederea să se lase pe mâinile ei. Și bine a făcut!

Viorel Cataramă a împlinit 65 de ani! Da, da. Ați citit bine! Omul de afaceri a dezvăluit că este mândru de modul în care arată cu ajutorul intervențiilor estetice și este sigur că va apela în continuare la micile „trucuri” de înfrumusețare.

Cât despre părerea Adinei Alberts despre intervențiile soțului său, medicul a mărturisit că nici nu a trebuit să încerce să îl convingă în vreun fel să se lase „întinerit”, dat fiind că este „un tip open minded”. Mai mult de atât, cadrul medical a dezvăluit că „știa acest procedeu înainte de a mă întâlni pe mine. La el totul este calculat și executat cu simțul măsurii”, a spus Adina Alberts într-un interviu mai vechi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest