Câți ani avea Andreea Marin când s-a sărutat pentru prima dată: „Eram mult mai timizi”

 

Andreea Marin a dezvăluit câți ani avea atunci când s-a sărutat pentru prima oară! Vedeta a uluit pe toată lumea cu răspunsul oferit!  

Este una dintre cele mai cunoscute personalități de la noi din țară, însă nu mulți cunosc detalii din adolescența ei, iar asta pentru că întotdeauna și-a ferit viața personală de lumina reflectoarelor și a avut grijă ca viața profesională să fie cea de interes public.

Andreea Marin a oferit un detaliu picant, din viața sa amoroasă și a dezvăluit la ce vârstă a avut parte de primul sărut. După ce a fost întrebată în cadrul unei emisiuni TV, vedeta nu a stat prea mult pe gânduri și a oferit cu rapiditate răspunsul, explicând și de ce a avut loc la vârsta aceea.

”Pe la 17 sau 18 ani m-am sărutat prima dată, eram mult mai timizi la vremea aceea”, a spus Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.

A vorbit și despre nunta fiicei sale

De când a avut loc primul sărut au trecut ani buni, iar acum Andreea Marin este mama unei fetițe superbe de care are mare grijă și căreia îi oferă educație aleasă. Printre cele mai arzătoare dorinte ale vedetei, se numără și cea ca Violeta, fiica ei, să fie sănătoasă și să ajungă să se căsătorească cu un bărbat pe care să îl iubească enorm.

”Îmi doresc să fie sănătos copilul meu pentru totdeauna, să fim fericiți cu toții și să o văd pe Violeta mireasă”, a mai spus Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest