Câți ani de închisoare riscă Victoraș Micula, după ce a asistat la o percheziție de-a Poliției, deghizat în om al legii

 

Victoraș Micula a fost pus sub urmărire penală, alături de alți patru polițiști din Oradea, după ce a asistat la o percheziție de-a Poliției, deghizat în om al legii. Un agent i-a dat geaca lui și o cagulă pentru a nu fi recunoscut!

În 2018, în luna noiembrie, Victoraș Micula a alertat oamenii legii, după ce un rival s-a urcat la volant după ce a băut. Polițiștii l-au prins în flagrant, iar la percheziționarea corporală a acestuia ar fi participat și fiul lui Viorel Micula, după ce s-ar fi deghizat în polițist, cu ajutorul unor piese vestimentare oferite de un agent.

Mai mult de atât, potrivit jurnaliștilor de la G4 Media, Victoraș Micula ar fi avut și acces ilegal al un sistem informatic, adică la vazele de date ale MAI, fiind acuzat de instigare la divulgare a informațiilor secrete de serviciu și uzurpare de calități oficiale.

Câți ani de închisoare riscă Victoraș Micula

Contactat de reporterii Antena Stars, procurorul Cristi Ardelean a dezvăluit că infracțiunea comisă de Victor Micula ar putea fi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani. Dar pentru că ancheta este abia într-o fază de început, nu este cunoscut dacă pedeapsa va fi cu executare sau cu suspendare.

„Am încadrat-o ca infracțiune. Pedeapsa este de la 2 la 7 ani. se apreciază de instanță. În lege nu scrie dacă executare sau suspendare. Deocamdată ancheta este într-o fază de început. Din probleme administrate în cauză rezultă că ar fi săvârșit infracțiunea. Dar urmează abia la finalizarea anchetei să aflăm ce și cum.”, a spus procurorul Cristi Ardelean.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest