Câți bani a băgat Bogdan Mocanu în noul apartament: doar baia a costat 20.000 de euro! ”A fost și Dorian Popa aici și m-a sfătuit”

 

Bogdan Mocanu spună că mai trebuie să investească minim 50.000 de euro în noua locuință pentru ca aceasta să fie total pe gustul său.

 

Artistul nu a dat prea mulți bani pe apartamentul de lux pe care și l-a achiziționat, însă cheltuielite cu amenajarea lui par exordbitante. Doar în baie, pe care și-a dorit să o aibă în imediata vecinătate a dormitorului, a investit nu mai puțin de 20.000 de euro. Bogdan Mocanu și-a prezentat apartamentul – bijuterie în care va locui în exclusivitate la Antena Stars.

 

„Mi se pare foarte modern. Dacă vreau să mă duc la baie mă ridic din pat și mă duc la baie. Pereții sunt din sticlă și nu sunt hotărât dacă să-i las mați sau să-i fac transparenți. Baia a costat undeva la 20.000 de euro. Mozaicul de pe pereții din baie e mai scump decât tot parchetul și toată gresia din toată casa”, a spus Bogdan Mocanu la Antena Stars.

 

Artistul a mai spus că a cerut sfaturi privind amenajarea acestuia inclusiv de la Dorian Popa, cel care-i este prieten apropiat și care a investit în ultima perioadă în domeniul imobiliar. Nu mai puțin de 200.000 de euro a investit până acum Bogdan Mocanu în apartament și spune că mai e loc de măcar 50.000 de euro.

 

„Pur și simplu am luat idei de peste tot. Când mi-am luat casa a fost și Dorian Popa aici și m-a sfătuit ce ar merge și ce n-ar merge. Vreau să fiu mai axat pe un viitor stabil, pe o carieră foarte bună, pe un job, pe un venit stabil, nu cum se întâmplă din online. Investiția din apartament a ajuns la 200.000 de euro, a fost un avans și plătesc rate diferențe. Apartamentul a fost mai ieftin, iar investițiile au fost mai multe. Am avut noroc să pot să fiu un bun influencer, că foarte multă lume mă urmărește și aparent rezonăm ca gusturi. Cred că ar trebui să mai investesc 50-60.000 de euro”, a mai spus Bogdan Mocanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest