Câți bani a câștigat Laura Lavric, după ce și-a executat silit sora: „A fost singura modalitate să o opresc”

 

Scandalul dintre Laura Lavric și sora ei a luat sfârșit, după opt ani de procese și cuvinte dure aruncate! Artista în vârstă de 74 de ani și-a dat în judecată ruda pentru calomnie, după ce Ecaterina a numit-o femeie cu moravuri ușoare.

Laura Lavric și-a dat sora în judecată, după ce femeia i-a adresat mai multe replici injurioase, care au afectat-o atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. Interpreta de muzică populară a intentat un proces împotriva Ecaterinei, în 2012, pentru calomnie, din cauza mărturisirilor șocante făcute de sora ei prin diverse emisiuni televizate.

„M-a făcut o mare bagaboantă după ce am împlinit 60 ani, cum să accept așa ceva? Din păcate, asta a fost singura modalitate s-o opresc pentru ca eu n-am fost niciodată într-un tribunal, nici când am divorțat n-am fost.”, a spus Laura Lavric.

Câți bani a câștigat Laura Lavric, de pe urma procesului cu sora ei

După ce s-a încheiat procesul pentru calomnie pe care Laura Lavric l-a deschis împotriva surorii sale, interpreta de muzică populară va primi 10.000 de euro, însă câte 50 de euro lunar, timp de 16 ani.

„Trebuie să mai trăiesc 90 ani pentru a lua toți banii pentru că primesc 50 de euro lunar din pensia ei. Nu stau eu în banii ăștia, sincer vă spun că îmi pare rău că s-a ajuns aici. De când a început scandalul, iau pastile de inimă, am probleme cu tensiunea.” a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest