Câți bani a cheltuit Monica Tatoiu în „vacanța” de trei luni, cauzată de pandemie. A scos o avere din buzunar

 

Monica Tatoiu a cheltuit o avere în „vacanța” de trei luni, după ce a încercat de nenumărate ori să intre în țară, însă pe ultima sută de m i-au fost anulate toate biletele de zbor, din cauza pandemiei de coronavirus!

Monica Tatoiu s-a întors, într-un final, pe meleaguri românești, după ce 108 zile a stat printre străini, din cauza granițelor închise în contextul pandemiei. Femeia de afaceri a vizitat mai multe țări, printre care Reunion și Austraia.

Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Monica Tatoiu a dezvăluit că după 36 ani de căsnicie s-a bucurat de o vacanța ca la carte cu soțul său, însă la un moment dat s-a săturat.

"Am fost eu cu Tatoiu, după 36 de ani de căsnicie. Noroc că aveam două camere. Eu dormeam într-o cameră, el în altă cameră. Am dat cu mătura, am spălat pe jos, Am gătit, eu care nu am gătit de douăzeci de ani," spunea Monica Tatoiu la Antena Stars.

Cât a cheltuit în „vacanța” forțată

Monica Tatoiu a mărturisit că a cheltuit o adevărată avere în vacanța prelungită. Femeia de afaceri nu a dat o sumă exactă, însă a ținut să precizeze că banii au fost „cam cât cinci pensii ale mele, cu contributivitate” a spus Monica Tatoiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest