Câţi bani a cheltuit tatăl lui Kim Kardashian pentru a deveni femeie? Suma este cu adevărat fabuloasă

 

Bruce Jenner, fost campion olimpic la decatlon, vedetă TV şi tatăl vitreg al lui Kim Kardashian a dezvăluit în aprilie că se consideră femeie, astfel şi-a schimbat în Caitlyn Jenner.

Un chirurg plastician a estimat că operaţia estetică pe care Caitlyn Jenner a suferit-o ar fi costat 81.000 de dolari, iar peste 10.000 de dolari ar fi fost cheltuiţi pe intervenţia de mărire a sânilor la care a fost supusă aceasta în luna aprili, conform contactmusic.com.

Corsetul pe care Caitlyn l-a purtat pentru apariţia pe coperta revistei Vanity Fair, când şi-a dezvăluit noua identitate, a costat 200 de dolari, iar o altă rochie, 7.000 de dolari.

Mai mult, presa internaţională a spus că dulapul său de haine, a cărui modificare ar fi costat 15.000 de dolari, ar fi plin cu rochii ale unor branduri celebre, care valorează aproximativ 150.000 de dolari. Astfel, suma fabuloasă s-ar ridica la 4 milioane de dolari în procesul de transformare din bărbat în femeie.

După transformarea sa, Caitlyn a mărturisit că a fost, în cele din urmă, gata să arunce toate hainele bărbăteşti din garderoba sa.

L.F.

Foto: Hepta


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest