Câți bani a obținut Laura Lavric, după ce și-a dat sora în judecată. De la ce a pornit totul/ VIDEO

 

Chiar dacă Laura Lavric și sora ei sunt rude de sânge, au devenit dușmance de moarte. Și-au aruncat vorbe grele, iar din 2013 stau prin tribunale, iar scandalul dintre Laura Lavric și sora ei nu este nici astazi încheiat.

În 2019, interpreta de muzică populară voia să își dea sora în urmărire internațională pentru a lua de la ea banii care i se cuvin. Inițial, Laura Lavric ceruse daune de sute de mii de euro, dar judecătorii au stabilit o sumă mult mai mică de 10.000 de euro.

Pentru că Ecaterina locuiește în Canada, nu a putut fi executată silit, astfel că artista de muzică populară a apelat la un avocat și a cerut sa se facă toate demersurile necesare ca sora sa să îi plătească datoria.

„Am iertat, dar n-am uitat. Și în viața mea nu îmi mai trebuie pentru că este un om periculos. Să faci așa, să ștergi pe jos cu sora ta și apoi să cauți iertare, nu se face așa ceva. Sunt lucruri care se pot ierta și care nu se pot ierta. Mi-a terfelit atâția ani de muncă și vorbele grele pe care a putut să le spună. Cum să inventezi și să spui așa ceva? Am suferit un șoc și m-am trezit cu pete albe pe față atunci când am văzut ce spunea la televizor.” spunea Laura Lavric, în urmă cu ceva timp, pentru Antena Stars

De la ce a pornit conflictul

Cele două surori au ajuns la cuțite după ce Laura Lavric a fost acuzată de sora sa că la începutul anilor 90’, când cânta într-un restaurant din New York, întreținea relații sexuale cu numeroși bărbați contra unor sume de bani și a unor bijuterii.

Astfel că interpreta de muzică populară a dat-o în judecată pe Ecaterina pentru calomnie, iar procesul a fost, într-un final, câștigat de artistă, motiv pentru care sora sa trebuia să îi plătească despăgubiri de 10.000 de euro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest