Câți bani câștigă, de fapt, Carmen Harra! Adevărul despre averea celebrei clarvăzătoare!

 

Carmen Harra duce o viață la care alții doar visează! Celebra clarvăzătoare este cunoscută atât în România, cât și în America, acolo unde locuiește de ani buni și unde si-a construit un adevărat imperiu! Acum am aflat câți bani câșțigă, de fapt, și care este adevărul despre averea lui Carmen Harra!

Carmen Harra are o avere impresionantă! În casa în care locuiește, se află obiecte care valorează în total, 2 milioane de euro! Da, da! Ați citit bine! Dar asta nu este tot! Celebra clarvăzătoare nu s-a oprit aici cu detaliile și a dezvăluit că conturile explodează de bani, dat fiind că are peste 40 de milioane de dolari, valoarea caselor din Florida și New York, a bijuteriilor pe care le deține, cât și a colecției de mașini pe care o are.

Carmen Harra reușește să se numere printre cele mai bogate românce prin consultațiile ei în materie de predicții! Se pare că nume grele din Hollywood, precum și cei mai tari afaceriști din SUA apelează la serviciile ei, astfel că tariful ei pentru o oră este de 400-600 de dolari.

„În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume”, a spus Carmen Harra, la o emisiune TV.

Clarvăzătoarea a dezvăluit că nu i-a fost deloc greu în momentul în care s-a mutat în SUA. Carmen Harra a reușit să facă 10.000 de dolari în prima lună petrecută peste Ocean!

„Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază.” a mai spus clarvăzătoarea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest