Câți bani primesc fiicele lui Ilie Năstase din partea tatălui lor, în fiecare an

 

Când vine vorba de copiii săi, Ilie Năstase nu se uită la bani! Iar cea mai bună dovadă este suma fabuloasă care le intră în conturi, în fiecare an, celor două fiice pe care le are cu Amalia!

Ilie Năstase este un tenismen care a scris istorie pe plan internațional și care s-a făcut remarcat atât datorită succesului profesional, cât și a vieții personale tumultuoase. Sportivul a fost un real „Casanova” al timpurilor sale! Ajuns la vârsta de 74 de ani, acesta a dezvăluit că, de-a lungul timpului, i-au întrecut prin pat peste 2.500 de femei.

Din miile de reprezentante ale sexului frumos cu care s-a iubit, doar cinci au reușit să îl convingă să le ducă la altar, însă mariajele nu au fost deloc unele liniștite. Patru dintre căsnicii au avut un final pe cât de zbuciumat, pe atât de costisitor.

Tată a cinci copii

Și chiar dacă fostele soții nu au avut întotdeauna numai cuvinte de laudă pentru Nasty, când a venit vorba despre îndeplinirea datoriilor de tată, femeile nu au avut ce comenta. Ilie Năstase a fost mereu un tată dedicat și deși nu a petrecut foarte mult timp alături de copiii săi, a avut grijă să nu le lipsească nimic, niciodată.

Câți bani primesc fiicele sale cu Amalia Năstase

Potrivit apropiaților lui Ilie Năstase, sportivul este extrem de atent cu fiicele pe care le are cu Amalia. Astfel conform playtech.ro, Nasty le-ar da Emmei și Alessiei aproximativ un milion de euro pe an, sumă din care sunt achitate taxele pentru școlile private, salariile bonelor și ale șoferilor, cursurile private la care merg și multe altele.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest