Câți bani voia fosta soție a lui Alin Oprea ca să nu îl „tăvălească” în presă pe artist/ VIDEO

 

Alin Oprea a făcut noi dezvăluiri șocante despre fosta soție! Se pare că la începutul divorțului, Larisa l-a șantajat pe artist cu „tăvăleală” în presă dacă nu îi transfera o sumă exorbitantă de bani în conturi.

Avem noi informații în scandalul momentului! Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Alin Oprea a mărturisit că tot circul care are loc la ora actuală, în care persoanje principale sunt el și soția sa, a fost cauzat de șantajul Larisei.

După ce vorbit, în direct, despre partajul de peste un milion de euro, cântărețul a mărturisit că Larisa a pretins de la el o altă sumă uriașă de bani pe lângă cea menționată anterior!

Câți bani voia fosta soție ca să nu-l terfelească în public

Incredibil, dar adevărat! Fosta soție a lui Alin Oprea i-a cerut acestuia nu mai puțin de un sfert de milion de euro pentru a-i cumpăra tăcerea și pentru a nu “ieși” în presă ca să îl “tăvălească”.

 „Suma pe care o pretinde ea de la mine prin toate formele este de un sfert de milion, în afară de partaj. Dacă îi dau banii ăștia, pleacă”, a spus Alin Oprea la „Xtra Night Show”.

Cum fostul solist de la „Talisman” nu a acceptat „cererea” fostei soții, Larisa a început „tăvăleala” artistului în presă. Deși nu direct, dat fiind că ea niciodată nu a ieșit sa vorbească despre situația în care se află familia ei, ci prin copii și alți apropiați ai ei și ai lui Alin Oprea.

„Când i-a spus lui Marius lucrul ăsta a zis dacă nu vine până marți cu banii încep tăvăleala în presă. Vorbim de perioada începutul lunii iulie. Eu marți nu m-am prezentat cu suma asta. Nu mă prezint nici cu un leu, dacă mă șantajează cineva. Marți nu ne-am întâlnit și începând de miercuri, două luni...”, a continuat artistul în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest