Câți copii are Andreea Marin. Cum arată acum Violeta, fiica pe care o are cu Ștefan Bănică Jr.

 
+4 click pentru
galerie

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc, dar cu toate acestea, nu multă lume știe că vedeta este mama a trei copii! Pe lângă fiica pe care o are cu Ștefan Bănică Jr., “Zâna” mai are o fată și un băiat!

Andreea Marin nu ratează ocaziile să se implice în fel și fel de acțiuni caritabile, astfel încât a mers atât de departe încât a înfiat doi copii, care nu duceau deloc o viață prea roz, ira despre accesul la educație nici nu mai intra în discuție.

În timp ce era ambasador UNICEF, în urmă cu un deceniu, Andreea Marin a fost implicată într-un proiect care a avut loc în Africa. Ulterior, a cunoscut o fetiță din Kenya, a cărei poveste de viață a impresionat-o până la lacrimi și fără să stea pe gânduri, a înfiat-o, de la distanță, contribuind la educația ei și oferindu-i o viața așa cum ar trebui să ducă toată lumea.

Iar pentru că bunătatea ei nu cunoaște margini, Andreea Marin a înfiat și un băiețel, dar de data aceasta, din China, pe care l-a ajutat cu tot ce a putut ca să nu ducă lipsă de nimic. Vedeta nu a regretat niciodată cele două decizii luate, ci din contră, s-a declarat extrem de satisfăcută că a putut pune umărul în a le crea șanse reale la o viață mai bună.

Și chiar dacă, Andreea Marin este mamă a doi copii de pe două continente diferite, vedeta nu a neglijat-o niciodată pe Violeta, fiica pe care o are cu Ștefan Bănică.
“Zâna” este o mamă devotată și extrem de implicată în viața fiicei sale, în ciuda tuturor acțiunilor caritabile care îi ocupă o bună bucată de timp.

Mai mult de atât, Andreea Marina a dezvăluit și care este motivul pentru care nu s-a expus prea mult cu cea mică la evenimentele mondene și pe internet. Vedeta a mărturisit că și-a dorit ca Violeta să nu fie subiect de presă, ci a vrut ca fiica sa să aibă parte de o viață liniștită și de o copilărie de basm.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest