Câţi copii are Nicolae Guţă, de fapt, chiar dacă "tată" îl numesc doar şase dintre ei

 

Nicolae Guţă este cunoscut atât pentru talentul artistic, cât şi pentru faptul că are muuulţi copii! Dar cu toate acestea, manelistul îi recunoaşte doar pe şase dntre aceştia. Aşa că am decis să răspundem la o întrebare care stă, de ceva vreme, pe buzele tuturor: Câţi copii are Nicolae Guţă, de fapt?

Nicolae Guţă este tatăl a 11 copii! Da, da! Aţi citit bine! „Regele Manelelor” este un adevărat „Don Juan” din câte putem vedea! Manelistul a fost protagonistul multor scandaluri amoroase, având conflicte de proporţii cu aproape toate femeile cu care a avut relaţii.

Ce femei i-au făcut copii lui Nicolae Guţă

Primul copil l-a avut cu Mariana, prima femei din viaţa sa. Încă de la vârsta fragedă de 16 ani, Nicolae Guţă s-a mutat împreună cu aceasta şi în ciuda faptului că nu s-au căsătorit niciodată, cei doi au trăit ca şi când ar fi fost. Mariana i-a dăruit patru copii: Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela şi Nicoşor.

Cea de-a doua femeie care a intrat în patul manelistului a fost Sorina Şerban. Colegă de breaslă cu Nicolae Guţă, artista i-a fost amantă din 1999 până în 2005, dar nu i-a dăruit niciun copil. O altă femeie care nu a scăpat de vrăjile manelistului este Narcisa , care l-a făcut tată pentru a cincea oară.

Cu relaţii, mai multe decât pot fi numărate cu degetele de la ambele mâini, manelistul a fost un adevărat crai. Ultima femeie care i-a pus capac este Cristina, cu care este împreună în ziua de astăzi şi care i-a făcut un copilaş.

Aşa că, la un simplu calcul matematic, copiii recunoscuţi sunt şase la număr. Însă numărul real al urmaşilor săi este de 11, printre copiii acestuia afându-se şi fiica pe care o are cu Beyonce de România, conform spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest