Cati Simionescu, despre relația cu fata cea mică, plecată de acasă: „Trecerea nu a fost chiar așa de grea”

 

Soția lui Adrian Minune a făcut dezvăluiri pentru Antena Stars despre starea de sănătate pe care o are după accidentul vascular, dar și despre modul în care se înțelege cu cele două fiice ale sale.

 

În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, Cati Simionescu a spus că doar cu ajutorul lui Dumnezeu a reușit să treacă peste problemele de sănătate. ,,Sunt exact cum eram înainte să trec prin impas. A fost cel mai mare hop din viața mea. Înainte de acest hop nu apreciam și nu îmi dădeam seama cu fiecare zi pe care o trăiam cât de importantă este sănătatea, să te trezești din somn și să te bucuri că te-ai trezit. Pentru că am făcut acest accident vascular în somn mă trezesc în fiecare dimineață si îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că exist.” a declarat Cati Simionescu pentru Antena Stars.

 

Plecarea de acasă a Adrianei, mezina lui Cati și a lui Adrian Minune, nu a afectat relația familiară. Mai ales că aceasta s-a mutat cu iubitul ei la doar câteva străzi de locuința părinților. „Adriana s-a mutat cu iubitul ei de ceva timp, însă în fiecare zi este alături de mine. Chiar și Carmen vine cu cea mică la noi, o dată la două zile. Adriana vine mai des la mine pentru că locuiește la două străzi distanță și atunci trecerea nu a fost chiar așa de grea.Nu mi se pare greu. Mă bucur că ei fac asta pentru că imi dau seama că au crescut. Mă bazez pe faptul că i-am educat frumos si ca am putut sa ma ocup de dezvoltarea lor personală. Am niște copii buni care au făcut tot posibilul să mă facă mândră de ei.” a povestit Cati.

 

Cati și-a împărțit cu Adrian Minune rolurile în privința educației copiilor. Frumoasa brunetă a dezvăluit că Adrian Minune a avut grijă să nu le lispească nimic: ,,Tatăl lor i-a răsfățat, eu tot timpul le-am arătat că trebuie să fie realiști și să vadă viața cu adevărații ochi. I-am învățat că dacă astăzi sunt muți bani ca să ne cumpărăm ce vrem, mâine poate nu mai avem nimic. Nu i-am răsfățat din niciun punct de vedere.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest