Catrinel Sandu a ajuns de urgenţă pe mâna medicilor! Problemele de sănătate îi dau bătăi de cap

 
+2 click pentru
galerie

Oricat de mult a încercat să evite, în cele din urmă a ajuns pe mâna medicilor! La cei 39 de ani ai săi, Catrinel Sandu este într-o formă fizică de invidiat, însă există probleme care ii dau mari batai de cap acesteia. Venită în România, vedeta a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

De câţiva ani  Catrinel Sandu încearcă să rezolve problema varicelor de pe picioare. Şi cum în America nu a avut curajul să o facă, iată că acum şi-a luat inima în dinţi şi, odată ajunsă în România a mers direct la medic.

"Este o problemă pe care o am de ceva ani de zile şi am încercat toate celelalte variante până a ajunge la această intervenţie. În ultimii ani am văzut că au apărut, dar micuţe... Doar că în urma celor două sarcini au apărut mai mult. Cred că anii de balet şi-au spus cuvântul... Au început să mă lase uşor uşor când spatele, când genunchiul. Mergem înainte şi nu ne lăsăm aşa uşor!", a mărturisit Catrinel Sandu.

Puţini sunt cei care ştiu ca vedeta noastră se confruntă şi cu alte probleme de sănătate. Ai putea spune că a intrat în reparaţii capitale. "Am probleme cu umărul, m-ai văzut mai devreme, am încercat să acopăr aici bandajul ca să nu se vadă foarte mult... Sunt în proces de tratament de câteva săptămâni. Sunt ok cu intervenţiile chirurgicale, nu am o problemă", a mai explicat vedeta.

S-a mutat în America de aproape zece ani
În prezent, Catrinel Sandu se ocupă alături de soţul ei de afacerile pe care le au împreună, mai multe terenuri de tenis şi un club pentru copii. În paralel cu creşterea celor două fetiţe, Catrinel Sandu a început să predea la un studio de balet.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest