Catrinel Sandu, devastată de durere, la un an de la moartea tatălui: „Ne este tare dor de tine!”

 

Catrinel Sandu este devastată de durere la un an de la moartea tatălui său. Dorul de persoana care i-a dat viață nu îi dă pace!

A trecut un an de când Catrinel Sandu și-a pierdut tatăl. Împreună cu mama ei au făcut un parastas în memoria bărbatului. Mai mult decât atât, vedeta a ținut să transmită public un mesaj emoționant.

Tată, a trecut un an fără tine. Te iubim mult ne este dor tare de tine. Îți mulțumim pentru tot ce ne-ai învățat. Ai fost și vei rămâne cel mai bun tată, bunic, soț și prieten. Știu și te simt cu mine la fiecare pas aș vrea doar să mă mai poți ține de mână. Te iubesc", a scris Catrinel pe rețelele de socializare.

Au fost momente grele pentru familia lui Catrinel Sandu. Suferința pe care o simți pe care o simți atunci când pierzi pe cineva drag este nemărginită, iar amintirea rămâne veșnic prezentă. Și mama vedetei și-a arătat iubirea nestinsă la un an de la pierderea sotului său.

„În loc să îți fac tort, ți-am făcut colivă acum, la un an de la plecarea ta la stele. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău, Nicule” a scris Mia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Pentru a-și aminti mai mult de persoana pe care au avut-o alături, Catrinel și mama sa au mers într-un loc special. Iar ceea ce s-a întâmplat a fost foarte șocant! Cele două au primit un semn neașteptat!

„În amintirea ta, Nicule, am fost la ocean, unde îți plăcea atât de mult. Să vedem apusul soarelui. Iar cerul ne-a încântat cu o explozie de culori ca un răspuns, parcă la întrebarea noastră. Ești bine acolo unde ești? Dumnezeu să te ierte, dragul nostru!” a mai scris mama lui Catrinel Sandu pe pagina sa.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest