Catrinel Sandu, la un pas de colaps, din cauza tatălui său! Cum îşi împarte timpul, de când s-a întors, de urgenţă, în ţară VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

După ce s-a întors de urgenţă, în România, din cauza stării grave de sanătate a tatălui, vedeta a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro bulversată de toată situaţia. Blondina se dedică trup şi suflet părintelui săi, iar imaginile pe care le avem, spun totul!

Catrinel Sandu traversează o perioadă cumplită de când tatăl său a suferit un accident vascular cerebral. Chiar în urmă cu câteva zile, aceasta şi-a luat una dintre cele mai bune prietene şi a mers la Spitalul Colentina. Acolo se află tatăl său, în stare gravă, fapt pentru care nu a putut sta foarte mult, aşa că după câteva zeci de minute, celebra femeie a părăsit spitalul.

Catrinel Sanu s-a urcat repede în maşina sa, iar cu ochii acoperiţi de ochelarii de soare, a încercat să estompeze durerea pe care o simţea după ce şi-a văzut părintele aşa. Împreună cu prietena sa au mers acasă la aceasta. Odată ajunsă, Catrinel Sandu şi-a luat fiicele şi însoţită de o altă femeie, le-a dus în parc.

Vizibil afectată de situaţie, vedeta a încercat să nu pară supărată, de dragul fetiţelor, dar nu a reuşit. Deşi micuţele au încercat să îi ridice moralul, Catrinel Sandu era adâncită în gândurile despre situaţia tatălui.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest