Catrinel Sandu trece prin clipe cumplite! Astăzi va fi incinerat trupul tatălui său VIDEO

 

Pentru Catrinel Sandu, ziua de astăzi este una dintre cele mai grele din viața ei. Vedeta îşi va conduce tatăl pe ultimul drum şi deşi încearcă să fie puternică, durerea a prins rădăcini adânc în sufletul ei.

Cel care i-a fost confident şi pe care l-a iubit din toată inima va fi incinerat astăzi. Tatăl lui Catrinel Sandu, se pare că şi-a presimţit sfârşitul, din spusele vedetei. Pentru Star Matinal, vedeta a mărturisit că incinerarea a fost ultima dorinţă a regretatului, iar astăzi va fi respectată.

„M-am cam pregătit pentru ziua asta, de când am venit în țară. În ultima săptămână am văzut că lucrurile sunt din ce în ce mai grave, am stat acolo non-stop și am încercat atunci să îmi iau adio de la el. Nu pot să mă bucur că s-a întâmplat așa, s-ar fi putut întâmpla accidentul chiar în ziua decesului și atunci cred că ar fi fost mult mai greu decât era acum pentru că stând acolo cu el era greu. A fost ultima lui dorință, cred că a presimțit. Am tot vorbit despre lucrurile astea de un an de zile. El tot timpul îmi spunea că atunci când va veni momentul vrea să fie incinerat. În ultimul an a tot insistat pe ideea aceasta. Și când a fost în America i-a spus lui Steve.” a declarat Catrinel Sandu, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest