Cauți un cadou special pentru persoana iubită? Alege una dintre aceste cutii cu flori superbe!

 
+6 click pentru
galerie

Probabil nu mai are rost să îți spunem că persoana iubită merită tot ce este mai bun, așa că surprinde-o de fiecare dată cu un cadou deosebit, care să îi aducă aminte cât o iubești. Cel mai simplu este să alegi un aranjament floral, mai exact o cutie cu flori. Un astfel de cadou impresionează prin frumusețea lui și prin însemnătate, așa că alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine pentru tine și iubita ta. În continuare, îți prezentăm câteva dintre cele mai frumoase cutii cu flori superbe pe care le poți comanda online, de la Maison d’Or!

1. Cutie Orhidee Roz Și Lisianthus Roz

Unele dintre cele mai frumoase flori sunt orhideele, deși foarte multe persoane sunt obișnuite să le dăruiască în ghiveci și mai puțin în buchete sau în alte tipuri de aranjamente florale. Orhideele sunt considerate flori regale, atât datorită istoricului acestor, cât și datorită frumuseții lor unice. Acest aranjament floral este format din orhidee roz, crin roz, lisianthus roz, hortensie alba, waxflower roz, verdeață, toate așezate cu atenție într-o cutie pătrată, albă. Având în vedere că rozul este culoarea simbol a căsătoriei, poți dărui acest superb aranjament soției tale sau logodnicei, înainte de nuntă.

2. Aranjament Floral Cu Astrantia, Hortensie și Minirosa

În această perioadă, îți recomandăm să profiți cât mai mult de hortensii, deoarece în scurt timp vor fi disponibile mult mai greu. Hortensiile au venit în atenția noastră de câțiva ani, datorită modului în care arată. Deși erau plantate în curți, abia de curând li s-a oferit șansa de a-și arăta adevărata frumusețe, prin includerea lor în buchete. Acest aranjament este compus dintr-o cutie albă, pătrată, elegantă, în interiorul cărei sunt așezate o hortensie roz, astrantia mov, viburnum berry, minirosa roz, eucalipt și alte elemente de decor.

3. Cutie Neagra 19 Trandafiri Roșii

Bineînțeles că nu puteam să nu îți recomandăm trandafiri roșii. Așa cum bine știi și tu, aceștia sunt simbolul suprem al iubirii, așa că de fiecare dată când vrei să îți impresionezi jumătatea, alege aceste flori superbe. Aranjamentul este format dintr-o cutie neagră, elegantă, în care au fost aranjați 19 trandafiri roșii. Frumusețea acestui aranjament nu poate fi egalată, așa că dăruiește-l cât mai des, atât dacă ai un anume motiv, sau fără.

4. Colecția Desire - Cutie Cu Orhidee Vanda și Hortensie

Pentru ocaziile cu adevărat deosebite, cum ar fi o cerere în căsătorie, aniversarea căsătoriei sau a relației, o zi de naștere sau onomastică, alege acest aranjament cu totul special. Este format din  hortensii rosii, trandafiri peach, lisianthus roz,  orhidee vanda, matthiola mov,  germini grena, lepidium și bujor roz, toate amplasate într-o cutie rotundă, neagră, elegantă.

5. Colectia Desire- Cutie Cu Matthiola,Hortensie și Orhidee

Ultimul produs pe care ți-l recomandăm este acest superb aranjament în componența căruia intră orhidee vanda,  hortensii mov, astrantia mov,  matthiola mov, lisianthus mov. Acestea sunt așezate într-o cutie albă, astfel încât se creează un contrast foarte plăcut privirii.

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre de aranjamente superbe în cutii! Am vrea să știm care este preferatul tău!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest