Cauza morții tatălui Monicăi Gabor! De ce a decedat bărbatul: „Nu mai putea să meargă”/ VIDEO

 

Surorile Gabor trec prin momente cumplite, din cauza morții tatălui lor! Cel mai bun prieten al lui Emil Gabor a făcut primele declarații pentru Antena Stars, unde a dezvăluit cauza decesului, cât și detalii despre starea de sănătate a bărbatului în ultimele zile de viață.

Emil Gabor s-a luptat ani buni de zile cu tot felul de boli. Înainte de a se stinge din viață, tatăl surorilor Gabor a trecut și prin foarte multe experiențe negative pe plan emoțional care au contribuit la starea sa precară de sănătate.

Potrivit celui mai bun prieten al lui Emil Gabor, în ultimele zile de viață, bărbatul slăbise foarte mult, iar starea sa se deteriora pe zi ce trece. Mai mult decât atât, acesta susține că tatăl surorilor Gabor i se plângea de dureri crunte de oase.

„Foarte rău, foarte rău. Avea probleme cu plămânii, era tensionat, nu mai putea să meargă în ultima perioadă. Era bolnav rău. Îmi spunea că îmi e rău, mă dor oasele.” a spus prietenul lui Emil Gabor

Monica și Ramona Gabor nu au fost la înmormântare

Emil Gabor a fost găsit la 2:30 dimineața decedat, în casa în care mai locuia cu un prieten. Înmormântarea a avut loc în cursul zilei de astăzi, iar pe ultimul drum l-au condus doar sora și fiica sa, Alina.

"El era cam slăbuţ, adică nu mai mânca şi l-au găsit la 2:30 dimineaţa decedat. Un prieten, mai stătea cu cineva acolo. Dacă azi l-a înmormântat, acum 3 zile. S-a ocupat fata lui de la Săuceşti, Alina” a declarat bărbatul.

Din cauza restricțiilor cauzate de pandemiei de coronavirus, Ramona și Monica nu au putut veni în țară, astfel că cele două surori au văzut momentul în care a fost băgat în pământ, pe telefon, printr-un video call.

„N-au putut să vină, pentru că nu au voie din America să vină! Nici Ramona. Au filmat acolo cu telefonul, au fost în direct. Ştiu că despre înmormântare, nu a fost la local sau ceva de genul, s-au dat pachete.” a mai spus prietenul lui Emil Gabor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest