Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete, la trei ani de la moartea artistei/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Au trecut mai bine de trei ani de când Ileana Ciuculete a fost răpusă de o boală nemiloasă. Chiarși așa, interpreta de muzică populară nu a fost dată uitării, de toți cei care au cunoscut-o și s-au bucurat de cântecele ei.

Moartea Ilenei Ciuculete a lovit showbiz-ul autohton ca o bombă, în luna martie a anului 2017. La vârsta de 60 de ani, interpreta de muzică populară a părăsit lumea aceasta, din cauza unei ciroze cu care se lupta de mai mult timp.

La nici doi ani de la tragedie, soțul cântăreței, Cornel Galeș, a decedat și el, din cauza unui accident rutier, în Spania, iar dorința lui de a fi înmormântat lângă draga lui, “Zânica”, a fost îndeplinită de cei dragi.

Ce a apărut la mormântul Ilenei Ciuculete

La trei ani de la moartea interpretei de muzică populară, mormântul ei încă este plin de flori și de tot felul de iconițe, semn că cei care au apreciat-o și au iubit-o pentru glasul de privighetoare nu au uitat-o.

Cum s-au cunoscut Ileana Ciuculete și Cornel Galeș

Povestea de dragoste dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș pare ruptă din filme. Cei doi s-au cunoscut într-un taxi, în 1989, iar de atunci au rămas împreună 25 de ani, până când moartea i-a desparțit.

“Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aș vrea să mă mărit, dar dacă are o familie frumoasă și este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine”, spunea Ileana Ciuculete, în urmă cu câțiva ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest