Ce a făcut Culiță Sterp după ce Florin Salam s-a arătat supărat pe succesul lui Jador din trending

 

Culiță Sterp a intervenit în războiul dintre generații, după ce Florin Salam s-a arătat extrem de deranjat de succesul de care se bucură maneliștilor abia apăruți în industrie. Printre cei menționați de "Regele Manelelor" s-a aflat și Jador, unul dintre artiștii care predomină în trending. 

Pentru că îl cunoaște atât pe Jador, cât și pe Florin Salam, Culliță Sterp nu a stat pe gânduri și s-a dus „glonț” la studioul „Regelui Manelelor”, odată ce a aflat de afirmațiile făcute de acesta, vizavii de maneliștii noii generație.

Recent, Florin Salam și-a exprimat părerea, una destul de acidă, despre succesul de peste noapte pe care îl au interpreții de manele abia apăruți pe piață. Printre cei vizați s-a aflat și Jador, care l-a surclasat pe „Regele manelelor”, în topuri, cu ultima sa piesă.

Așa cum era de așteptat, reacția lui Jador nu a întârziat să apară și a precizat că niciodată nu s-a dat mai mult decât este, iar succesul lui se datorează oamenilor care aleg să îi asculte piesele.

În războiul celor doi a mai apărut un personaj, fiind și un bun prieten cu Jador și Florin Salam. Culiță Sterp, căci despre el este vorba, a mers direct la studioul „Regelui” pentru a vorbi despre situația pe care a creat-o. Potrivit informațiilor din presă, se pare că artistul a reusit să aplaneze conflictul celor doi, în ciuda ironiilor pe care le-a primit de la Florin Salam, dar care nu au fost spuse cu răutate.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest