Ce a făcut Oana Roman după atacul de panică avut în drum spre coafor! „Nu pot să stau degeaba”

 
+2 click pentru
galerie

Vedeta a explicat care sunt motivele care au dus la atacul de panică. Care e starea de sănătate a Oanei Roman acum.

 

Oana Roman a suferit ieri, în drum spre coafor, un atac de panică. Ea a fost promptă și a anunțat fanii de pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat. Mai mult, a înșirat și motivele care ar fi putut cauza această problemă. Ea a apreciat că atacul de panică a survenit din cauza oboselii, stresului și faptului că e implicată în foarte multe proiecte. În plus, trebuie să aibă grijă de casă, de copil, de Marius și de mama sa, care se confruntă cu probleme de sănătate. Toate acestea au făcut ca vedeta să uite să se mai îngrijească de propria persoană.

 

Având în vedere evenimentul neplăcut trăit în drum spre coafor, Oana Roman și-a anulat toate programările și a plecat direct acasă, acolo unde a încercat să se liniștească și să treacă peste acest moment delicat. Acum ea spune că se simte mult mai bine, s-a odihnit și a ținut să le mulțumească fanilor pentru mesajele de bine pe care i le-au trimis.

 

Sunt bine, m-am odihnit puțin și mă simt mult mai bine, vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis, nu știu ce m-aș face fără voi sincer vă spun. Pentru că vă îngrijorați de starea mea întotdeauna și pentru că faceți asta necondiționat.”, le-a spus Oana Roman fanilor.

 

Și, parcă pentru a-și confirma sieși că a depășit momentul neplăcut, după ce s-a odihnit, fosta prezentatoare TV a început să facă curat prin casă, pentru că astăzi Marius Elisei își serbează ziua de naștere, iar cuplul se pregătește, firesc, de petrecere.

 

”M-am odihnit câteva ore și apoi ce credeți, eu nu pot să stau degeaba, iar de trei ore încoace am făcut curat în casă, am măturat, am șters praful, am schimbat așternuturile, am făcut curat, mă simt foarte fresh”, a mai spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest