Ce a făcut Regina Elisabeta de i-a împins pe ducii de Sussex să părăsească Familia Regală: „A fost un semn clar”

 

Noi detalii scandaloase au ieșit și vor ieși la iveală din interiorul Casei Regale! Iar asta pentru că Harry și Meghan Markle vor publica o carte, în luna august, despre motivele care i-au făcut să ia drumul Americii, cât și despre viața pe care au dus-o, de fapt, în Familia Regală. Și chiar dacă încă nu au publicat biografie, s-a aflat ce anume a făcut Regina Elisabeta de i-a împins pe ducii de Sussex să renunțe la titulatura regală!

Chiar dacă au trecut câteva luni bune de când Meghan Markle și Prințul Harry au decis să părăsească Familia Regală Britanică, cei doi nu se bucură de liniștea după care tânjeau și pe care sperau să o obțină odată cu mutarea peste Ocean.

Distanța de mii de kilometri de Palatul Buckinghan nu a făcut pe nimeni să uite povestea lor, iar numele celor doi încă țin primele pagini ale tablodielor. Chiar și așa, următoarea informație nu a fost dezvăluită în vreo revistă, ci într-o nouă biografie neoficială și neautorizată a cuplului: „Finding Freedom”.

Încă de la începutul lecturii se vorbește despre motivele din cauza cărora Prințul Harry și Meghan Markle s-au văzut nevoiți să părăsească Familia Regală Britanică. Iar unul dintre motive a fost un gest pe care l-a făcut Regina Elisabeta, în timpul Crăciunul trecut, gest care le-au adus foarte multă suferință.

Se pare că Regina Elisabeta, în timpul discursului tradițional înregistrat pentru întreaga comunitate Commonwealth, pozele tuturor membrilor familiei derulau pe fundal, în afară de imaginile cu Ducii de Sussex. Gestul Reginei a fost extrem de deranjat pentru Prințul Harry care l-a înfuriat teribil atât pe el, cât și pe sooția sa, proaspăt intrată în Familia Regală, moment în care au decis că locul lor nu este în Casa Regală.

„Pentru cei doi, acesta a fost un semn clar că trebuie să-şi croiască propriul drum, afară din monarhie. Cei doi s-au simţit înstrăinaţi de această instituţie împotriva voinţei lor şi nu mai simţeau Familia Regală ca parte din viitorul lor”, se arată în cartea „În căutarea libertății”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest