Ce a pățit Cristina Ich, la spital, cu câteva minute înainte să îl nască pe fiul lui Alex Pițurcă: "Aveți grijă!"

 

Cristina Ich este o femeie nonconformistă și a vrut să rămână așa până în momentul în care l-a adus pe lume pe fiul ei. Astfel că influencerița a dezvăluit tot ce s-a întâmplat înainte să meargă la maternitate, dar și câte a pătimit odată ajunsă la clinica unde a născut.

Deși începuse să aibă contracții, Cristina nu a fugit imediat la spital, așa cum ar face orice mamă, ci a ales să facă duș și să se aranjeze pentru frumosul eveniment din viața ei. Ca o influenceriță adevărată nu putea să iasă din casă nepregătită și cu toate durerile pe care le avea, machiajul trebuia să fie impecabil. Și chiar dacă a crezut că toată lumea îi va sta la picioare, după ce a apărut ca o divă la spital, lucrurile au fost complet diferite.

„Mi-au făcut contractul în mai puțin de 10 minute. Că nu au timp și nu au birouri disponibile. Și au mai pățit fete de nu li s-au arătat camera, așa să aveți grijă să nu pățiți și voi și să vedeți camera înainte, ca să fiți mulțumite. Dar mie nu mi-au aratat-o pentru că mi-au dat vrăjeala că sunt ocupate și am zis să merg pe mâna lor că am zis că e o clinică ce se respectă. Mi-au încasat, mi-au făcut factură și după mi-au spus că nu îmi pot face reducere, că deja au emis factura și nu se mai poate.” a spus Cristina Ich pe instastories.

Una peste alta, puternică din fire, Cristina Ich a depășit etapa aceea, iar acum marea preocupare a ei este să îi ofere micuțului său o educație aleasă. Își dorește să facă din fiul său un bărbat adevărat și mai cu seamă să fie diferit ață de ceilalți. Dacă tăticul se va ocupa ca micuțul să prindă încredere în sine, Cristina va avea grijă să îi ghideze pașii în viața frumoasă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest