Ce a pățit Dorian Popa în Germania: „A venit poliția la mine!”

 

Îndrăgitul vlogger a povestit cum a fost dat afară împreună cu fanii săi din hotel, prin intervenția forțelor de ordine.

 

În ultimul vlog pe care l-a lansat pe Youtube, Dorian Popa a dezvăluit pățania de care a avut parte la Frankfurt, la hotelul unde era cazat. Vedeta a anunțat locația unde se află, așa că o grămadă de fani ai săi au luat cu asalt hotelul pentru o poză, pentru o amintire cu el. Acest fapt nu le-a picat deloc bine gazdelor, cei de la hotel anunțând poliția despre marea masă de oameni strânsă la locația lor. Forțele de ordine ajunse rapid la fața locului i-au cerut lui Dorian Popa să plece împreună cu fanii la o distanță considerabilă de hotel pentru a discuta și a face poze.

 

„N-am stat mai mult de 20 de persoane și mai mult de 15-20 de minute la poze, m-am bucurat că au putut face cei mititei poze. Facem poze, facem poze, până când, la un moment dat, ce crezi? Apare poliția. A venit poliția la mine, foarte drăguț un domn polițist însoțit de o doamnă polițist, dacă îmi amintesc bine. Vine domnul polițist și spune: Știți, nu are nicio legătură cu restricțiile, dar cei de la hotel spun că le blocați intrarea și că și-ar dori să ieșiți afară din hol. Eu voiam să ieșim în fața hotelului, la care domnul polițist spune că nu în fața hotelului, ci la 100 de metri distanță. Eu râdeam atunci, efectiv, erau părinți cu copii în brațe. Așa am mers cu polițistul la 100 de metri distanță de hotel. Și așa am stat între doi zgârie nori, imaginați-vă ce curent este acolo. Așa am stat și am înghețat… ca românii, că eu tind să cred că a contat și chestia asta că suntem români, marginalizați. Am stat și am înghețat, am făcut poze până la ultimul”, a declarat artistul pe YouTube.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest