Ce a pățit Lidia Buble după proba eliminatorie de la Asia Express: „Am simțit că se rupe mijlocul meu!”

 

Cursa pentru ultima șansă a fost extrem de grea, la propriu. Vedeta a ajuns pe mâna medicului, iar verdictul nu a bucurat-o deloc.

 

Lidia Buble le-a împărtășit fanilor de pe Instagram cum au stat lucrurile la proba eliminatorie din ediția de ieri a emisiunii Asia Express. Ea a fost vizibil marcată de una dintre probele de la cursa pentru ultima șansă, care a afecat-o nu doar psihic, ci și fizic. Cursa pentru ultima șansă din ediția de ieri seară, 20 octombrie, din marea aventură Asia Express a fost un extrem de grea la propriu, motiv pentru care Lidia Buble a fost cam afectată, asta pentru că s-a ales cu probleme de sănătate.

 

Cele trei echipe care s-au luptat să rămână în competiție și să-și ia biletele pentru Georgia au fost nevoite să care 200 de kg de vase pe un cărucior fără margini, pe un drum în pantă. Proba s-a dovedit mai mult decât solicitantă pentru Lidia Buble, care le-a povestit urmăritorilor că a simțit că i se rupe mijlocul, iar mâinile i se desprind din umeri. Durerile au persistat, așa că atunci când a ajuns înapoi în România, cântăreața a considerat că e oportun să-și facă un control amănunțit. Verdictul specialistului nu a bucurat-o prea tare: hernie de disc!

 

Lidia Buble a trecut peste durere, s-a arătat încântată că echipa ei a terminat proba prima și astfel continuă în competiție. Ea s-a confesat urmăritorilor de pe rețelele de socializare și i-a mulțumit Esterei pentru ajutor:

„Pentru mine, a fost cea mai grea zi din @asiaexpressromania de până acum.
Să strângi 25 de oameni care să stea după tine 2 ore ca să faci o probă? Cum a fost? Nu greu, FOOOOOARTE GREU, aproape IM-PO-SI-BIL😳
Cum a fost să cărăm 200 kg de vase pe un cărucior fără margini și pe un drum în pantă? Am simțit că se rupe mijlocul meu și brațele simțeam cum se desprind ușor din umeri, iar când am ajuns în România, după un consult la medic, am aflat că m-am ales și cu o frumoasă HERNIE DE DISC

Cum a fost să facem toate probele astea știind că piatra este ♦ și astăzi sigur cineva pleacă acasă?
K.O! COȘMAR! MUUULT STRES ȘI OBOSEALĂ PSIHICĂ🤦‍♀
AȘA CĂ DA, AM MERITAT DIN PLIN SĂ AJUNGEAM PRIMELE LA IRINA, SĂ AVEM UN BILET ASIGURAT CĂTRE GEORGIA👭️⚡
@estera.buble ție vreau să-ți MULȚUMESC că m-ai suportat și că m-ai ținut strâns de mână🥺👭🙏
TE IUBESC CUM NICI NU TE GÂNDEȘTI!”

 

Echipele care au participat la barajul de rămânere în competiție au fost Lorelei și Zarug, Patrizia și Francy și surorile Lidia și Estera. În cele din urmă, Lorelei și Zarug au părăsit întrecerea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest