Ce a pățit Oana Roman în aeroport, la întoarcerea din Cipru: „Mi-am luat la jigniri...”

 

Ce a pățit Oana Roman înainte de a urca în avion, la întoarcerea din Cipru. Fiica lui Petre Roman a decis să ia o pauză de la aglomerația Capitalei și să plece într-o vacanță alături de familie și prieteni. Aceasta a ales ca destinație Cipru, un loc unde s-a simțit minunat. Problemele au apărut chiar înainte de a urca în avion pentru a se întoarce în România. Diva a povestit că angajații companiei aeriene i-au adresat jigniri și vorbe grele.

Oana Roman a decis să ia o pauză de la aglomerația Bucureștiului și să plece într-o vacanță în Cipru alături de familia și prietenii ei. Aceasta a avut parte de clipe de relaxare și nu s-a preocupat de grijile cotidiene. Problemele au apărut înainte ca aceasta să urce în avion pentru a se întoarce în România. Diva a povestit pe Instagram că angajații companiei aeriene i-au adresat cuvinte jignitoare.

Oana Roman a povestit experiența fanilor săi de pe Instagram. Aceasta a menționat că nu s-a așteptat o secundă la o asemenea problemă și că abia își revine după șocul suferit.

„Acum ne-am urcat în avion spre casă. Am avut în aeroport cu angajații companiei minunate cea mai îngrozitoare experiență din viața mea de când zbor eu în toată lumea asta. Vă povestesc mâine când o să fiu mai puțin afectată. Mi-am luat la jigniri și un limbaj, o atitudine care nu credeam că există în lumea asta la o companie care lucrează cu publicul', a scris Oana Roman pe Instagram, imediat după incident.

A doua zi de dimineață, diva a postat noi mesaje pe Instagram cu privire la acest subiect. Se pare că limbajul angajaților a supărat-o atât de mult pe Oana încât aceasta abia își revine după șocul trăit.

„Neața, e totuși așa de bine acasă. Încerc să îmi revin după trezirea la realitate și șocul trăit aseară în aeroport și vă povestesc ce „frumos' a fost la plecare.', a mai spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest