Ce a postat pe Facebook Valentina Pelinel înainte să nască! Te vei emoționa instantaneu

 
+2 click pentru
galerie

Valentina Pelinel a sosit în această dimineaţă la o clinică din Capitală, pregătindu-se să aducă pe lume primul ei copil, un băieţel, al cărui tată ar fi fostul acţionar dinamovist, Crsitian Borcea.

Fotomodelul care a devenit astăzi mama unui băiețel pe care l-a numit de-a lungul sarcinii ”bebelușul poznaș”  a ținut ca și astăzi să își aducă aminte de ziua de naștere a mamei sale, care a împlinit 61 de ani.

Valentina a postat pe pagina sa de socializare înainte să ajungă la clinică o fotografie alături de mama sa, care ținea un tort în mâini.
”Mama”, le-a transmis Valentina prietenilor săi virtuali, care i-au urat doamnei Pelinel multă sănătate și fericire.

Despre Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, în vârstă de 36 de ani, este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul „Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014. La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dau ca tată pe Cristi Borcea, însă niciunul dintre ei nu au confirmat sau infirmat informaţiile.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest