Ce a rugat-o Robert Sfăt pe Brigitte Pastramă, după ce l-a dat afară din casă: „Lasă-mă să...”

 

Brigitte Pastramă și fiul său, Robert Sfăt sunt protagoniștii unui scandal de proporții! Tânărul a dezvăluit detalii șocante despre mama sa, după ce bruneta l-a acuzat de vandalism și furt! Chiar și așa, fiul lui Brigitte tânjește după împăcarea cu femeia care i-a dat viață și a avut o rugăminte la ea, după ce l-a dat afară din casă.

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Robert Sfăt a mărturisit că visul lui de a face muzică a fost spulberat de neîncrederea mamei lui că va reuși vreodată în domeniu. Tânărărul a dezvăluit că deși Brigitte nu i-a oferit niciodată șansa să îi demonstreze că este bun în ceea ce face, tot și-ar dori să asculte niște versuri pe care le-a scris special pentru ea.

”Am scris niște versuri pentru mama mea, pe care aș vrea să le asculte, pentru că ea nu a avut niciodată încrederea în mine că pot face o carieră din asta.” a spus Robert la Xtra Night Show.

 Ce a rugat-o pe mama lui

Pentru că a fost dat afară din casa unde locuia cu Brigitte, toate echipamentele muzicale și aparatura au rămas în locuința brunetei. Iar pentru că nu poate avea acces la el, Robert Sfăt a rugat-o să i le returneze, ca să facă arta în continuare.

Dragă mama dă-mi echipamentele înapoi, lasă-mă să îmi văd de pasiunile mele, lasă-mă să fac artă”, a mai spus Robert la Xtra Night Show.

Își dorește împăcarea cu Brigitte

Deși conflictul dintre Brigitte și Robert pare că devine din ce în ce mai mare, tânărul a dezvăluit că își dorește o comunicare favorabilă cu cea care i-a dat viață, însă se tot lovește de un zid al nepăsării din partea ei.

”Eu am mai sunat-o pe mama mea zilele astea să mă ajute, să îmi dea măcar lucrurile din camera. Astăzi mi-a zis să îl sun pe Florin, l-am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. Probabil el voia să îmi răspundă, dar mama i-a zis să nu o facă, să mai râdă de mine”, a încheiat fiul soției lui Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest