Ce a spus actrița Kitty Cepraga despre despărțirea de soț: „Totul a fost destul de brusc”

 

Kitty Cepraga s-a întors în România de mai bine de patru luni și a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de soț, cât și despre posibilitatea de a rămâne în țară.

În urmă cu câteva luni, Kitty Cepraga se întorcea în România pentru a-și vizita părinții, fiind însoțită de fetiță sa, Aurora-May, însă au rămas blocate în țară din cauza pandemiei de coronavirus. Ulterior, celebra actriță care a jucat în filme precum „Milionari de Weekend” și „The Secret of Botticelli” a dezvăluit că s-a despărțit de soț și acum se gândește chiar și la posibilitatea de a rămâne în țară.  

S-a despărțit de tatăl fiicei sale

Kristina Cepraga a dezvăluit că despărțirea de soțul său nu a fost deloc un moment ușor, mai ales că cea mică i-a dus lipsa în fiecare zi, dat fiind că niciodată nu au stat de mult separați. Însă datorită tehnologiei, cei doi au reușit să comunice și să se vadă, dar chiar și așa tot este dificil pentru că „ai nevoie de atingere, ai nevoie de contact fizic”.

Mai mult de atât, actrița a mărturisit că încă nu știe când se va întoarce în Italia, motiv pentru care ar vrea să îi propună tatălui fiicei sale să vină el în România, pentru cea mică. Cât despre mutatul definitiv în România, Kristina Cepraga a spus că „este prima dată în viaţa mea, de când am devenit mamă, când iau în calcul o astfel de posibilitate. Dar nu e simplu, pentru că asta mică s-a născut la Roma, limba ei principală e italiana, la grădiniţă vorbeşte în italiană şi engleză, cu tatăl ei vorbeşte în italiană şi franceză. Româna am neglijat-o, dar nu din snobism, ci pur şi simplu pentru că am considerat că era prea multă informaţie pentru ea. Totuşi, în ultimele patru luni de când suntem în România, a învăţat şi româna. Eu aveam o fobie legată de întoarcerea în România, de teamă că nu ştiam ce să fac cu şcoala copilului, dar iată că acum am depăşit această frică. Dacă găsesc aici o şcoală în care să se simtă ea bine şi înţeleasă, totul e OK.” a dezvăluit Kitty Cepraga pentru Ok! Magazine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest