Ce a spus Adriana Bahmuțeanu după ce iubitul ei a fost eliberat din carantina forțată: “Doar în România se poate întâmpla”/ VIDEO

 

Adriana Bahmuțeanu tună și fulgeră! După ce iubitul ei a fost săltat de mascați din propria casă și băgat în carantină cu forța, din cauza unei neînțelegeri, vedeta a făcut tot posibilul ca Nicklaos Papadopoulos să fie eliberat. Odată pus în libertate, vedeta s-a arătat extrem de nemulțumită de cum s-au desfășurat lucrurile și de cum s-au purtat autoritățile și cadrele medicale cu partenerul său!

Tot scandalul a pornit din cauza barierei lingvistice. Recent întors din Grecia, iubitul Adrianei Bahmuțeanu a explicat la intrarea în România că o să se autoizoleze timp de 14 zile în Constanța, doar că doamna cu care a vorbit, a înțeles, cu totul și cu totul, altceva.

“Persoana de la vamă m-a întrebat unde trebuie să ajung. Am răspuns că las mașina la o anumită adresă și mă duc acasă. I-am explicat de 5-7 ori că mașina nu e a mea și mă duc la o anumită adresă, iar apoi merg acasă la mine. Ea mi-a spus să scriu o singură adresă, așa că am scris adresa unde trebuia să las mașina”, a mai precizat şi Nikos Papadopoulos, potrivit antena 3.ro

A fost eliberat din carantină

Din cauza neînțelegerii, Nikos a fost băgat în carantină cu forța, iar acum, la împlinirea celor două săptămâni în care a stat în centru, a fost eliberat. Adriana Bahmuțeanu a fost extrem de afectată de toată situația și a declarat că „mie mi se părea oricum o aberație că o persoană să fie luată cu forța de acasă și băgată în carantină, deși nu avea Covid. Doar în România se poate întâmpla așa ceva.”

Cât despre întâlnirea cu iubitul său, vedeta a dezvăluit că este nerăbdătoare să îl întâlnească, mai ales după ce a fost supus la niște tratamente traumatizante, în condițiile în care „a trebuit să stea împotriva voinței închis într-o încăpere, fără să fi făcut vreo faptă penală”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest