Ce a spus Alex Bodi după ce a fost surprins în tandrețuri cu Bianca Drăgușanu: „Am făcut niște greșeli”

 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt ca șoarecele și pisica. Când se iubesc, când se urăsc! După ce și-au declarat război “tăcut” din cauza clauzelor ale contractului de confidențialitate pe care l-au semnat, cei doi au revenit mai sentimente mai bune... foarte bune! Și spunem asta pentru că afaceristul s-a dus până la mare după blondină în căutarea împăcării și a obținut-o!

După ce au petrecut toată noaptea împreună pe litoral, nici nu ar mai trebui să existe semne de întrebare despre relația lor, însă când vine vorba de povestea de dragoste năbădăioasă dintre ei, cu siguranță, toată lumea are nevoie de multe lămuriri.

În ciuda relației pe care a avut-o cu Daria Radionova, potrivit surselor Anteni Stars, Alex Bodi a spus că singura poveste de iubire în care a crezut și pe care a făcut-o publică a fost cea cu Bianca Drăgușanu, fiind și motivul pentru care întotdeauna se va întoarce în brațele ei. Mai mult de atât, Alex Bodi a recunoscut că a greșit, iar toate săgețile pe care i le-a aruncat blondinei au făcut parte dintr-un joc de orgolii specific lor.

”Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relații, poate au fost niște lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca. Am făcut multe greșeli, însă în toata nebunia asta e ceva sigur (...) Au fost niște săgeți de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Dacă nu o iubeam nu veneam acasă. Nu ne-am vorbit trei săptămâni”, a spus Alex Bodi potrivit surselor Antenei Stars!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest