Ce a spus Alex Bodi la Antena Stars după despărțirea de Daria Radionova! „Aceasta este declarația mea!”

 

Afaceristul nu mai formează un cuplu cu focoasa rusoaica după escapada din Bahamas. Ce mesaj a transmis Alex Bodi la Antena Stars!

 

Dacă înainte de sărbătorile de iarnă erau împreună, iată că începutul lui 2022 a adus despărțirea dintre Alex Bodi și Daria Radionova. Survenită ca urmare a faptului că afaceristul a plecat în Bahamas alături de fosta sa iubită, Ema Uta, fapt care nu i-a căzut deloc bine parteneri oficiale, care s-a decis să anunțe ruperea relației.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Alex Bodi a transmis câteva cuvinte în urma separării de rusoaică. ”Eu nu vreau să zic nimic și să declar nimic de nimeni și nimic. Nici că am fost sau că sunt. Aceasta este declarația mea”, a spus Alex Bodi, la Antena Stars.

 

Daria Radionova nici nu mai vrea să audă de el, nu își mai dorește să fie asociată cu afaceristul și nu mai are de gând să se mai împace niciodată cu aceasta, după cum a declarat la Antena Stars

 

”M-am săturat de jocurile lui. Nu am timp pentru așa ceva. I-am spus de la bun început că, dacă vrea într-adevăr să se schimbe, putem încerca, dacă nu...nicio șansă să-mi pierd timpul cu așa ceva.

Și, după cum se poate observa, oamenii nu se schimbă și el nu s-a schimb. Mi-a spus că el își dorește o familie, copii, m-a numit soția lui. Pentru ce? Nu îl iubesc. Cum să-l iubesc. Sincer, pe viitor nu mai vreau să fiu asociată cu această persoană, cu drama lui, cu jocurile lui. De data asta chiar s-a terminat”, a fost categorică rusoaica într-o intervenție la Antena Stars, imediat după ce a aflat de escapada din Bahamas.

 

Relația dintre cei doi a fost una tumultuoasă. În luna aprilie a anului trecut, Daria Radionova și Alex Bodi se despărțeau cu mare scandal, însă în noiembrie s-au revăzut întâmplător într-un restaurant din Londra. Cei doi și-au vorbit și au lămurit lucrurile dintre ei, astfel că au decis să-și mai dea o șansă în iubire. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat între timp între ei doi, căci după sărbătorile de iarnă, pe care le-au petrecut împreună, a avut loc ruptura.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest