Ce a spus Alin Oprea despre implicarea copiilor în războiul cu Larisa: „Când cineva din familie trădează...”

 

Invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Alin Oprea a dezvăluit ce părere are despre implicarea copiilor săi în războiul de proporții pe care îl are cu Larisa, femeia alături de care a fost mai bine de 20 de ani.

Alin Oprea a mărturisit că într-un fel sau altul, ajungea la divorț cu Larisa, dat fiind că lucrurile nu mai funcționau de foarte mult timp, însă a preferat să nu vadă detaliile care stăteau chiar în fața lui, de dragul unui vis - acela de a avea o familie unită și fericită.

”Într-o familie ești ca în echipa de fotbal. În momentul în care cineva din familie trădează, toată fericirea și bucuria dispar. Eu chiar eram fericit atunci, la începutul relației. Nimic nu ar fi putut distruge ce avem noi, în afară de trădare, peste care nu se poate trece. Dar drumurile noastre s-au oprit, doar că eu mi-am dat seama prea târziu”, a spus Alin Oprea la ”Xtra Night Show”.

Ce a spus Alin Oprea despre implicarea copiilor

Fostul solist din trupa Talisman a mărturisit că singurul regret pe care îl are in tot scandalul de proporții în care este protagonist, are legătură implicarea copiilor de mama lor, care îi manipulează pentru a-l face să sufere.

”Nu regret nimic din ce s-a întâmplat în familia mea. Regret acum finalul, pentru că ea a introdus copiii într-un război în care ei nu trebuiau să fie. În rest, puteam să avem o despărțire civilizată și discretă și să ne înțelegem chiar și la partea financiară”, a mai mărturisit artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest