Ce a spus Anamaria Prodan despre cazurile de coronavirus din familia ei: „Unchiul și mătușa mea s-au infectat la farmacie”

 

Anamaria Prodan a rupt tăcerea în privința cazurilor de coronavirus din familia ei. Potrivit declarațiilor sale, impresara nu are un singur caz de infectare printre apropiați, ci chiar două!

Anamaria Prodan a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre subiectul coronavirusului. Impresara a dezvăluit că atât unchiul ei a fost găsit poziviv cu COVID-19, cât și mătușa ei.

Care a fost contextul infectării

Anamaria Prodan a ținut să își dea familia ca exemplu, în contextul pericolelor la care s-ar expune jucătorii de fotbal. Impresara a dezvăluit că atât unchiul, cât și mătușa sa au fost infectați cu noul coronavirus, după ce au mers până la farmacie să își achiziționeze medicamentele de care aveau nevoie.

„Sunt unii jucători ale căror soții abia au născut. Ce ne facem dacă ei merg de la antrenamente acasă și infectează nou-născuții? Unchiul și mătușa mea s-au infectat când s-au dus la farmacie! Și-au pus măști, s-au protejat, și-au pus și căciuli, dar tot au luat virusul”, a explicat Anamaria Prodan, sâmbătă seara, la o emisiune de la Digi Sport, potrivit gsp.ro.

Totodată, Anamaria Prodan a vorbit și despre valul de îmbolnăviri cu care se confruntă echipele de fotbal din Liga 1. CFR Cluj se numără printre echipele cu un jucător infectat cu COVID-19, pe mijlocașul Alexandru Păun, fiind motivul din cauza căruia s-a amânat derby-ul dintre echipa lui Dan Petrescu și FCSB.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest