Ce a spus Anca Țurcașiu după ce a dat de înțeles că fiul ei are probleme de sănătate: „Ne-a zdruncinat puțin”

 

Anca Țurcașiu a pus pe toată lumea pe gânduri după ce a scris un mesaj destul de interpretabil care a venit însoțit de o imagine cu fiul său. Iar pentru că nu puțini au fost cei care au înțeles că băiatul ei are o problemă de sănătate, reporterii Antena Stars au contactat-o pe actriță pentru a afla ce a stat la baza cuvintelor scrise pe pagina ei.

Anca Țurcașiu recunoaște că și-a dat seama că s-a exprimat eronat, în momentul în care toată lumea a sărit cu întrebări legate de starea de sănătate a fiului său. Se pare că băiatul actriței este bine sănătos, iar cuvintele au fost scrise pentru a reflecta cât de mult a zdruncinat-o perioada de pauză din cauza pandemiei de coronavirus.

„Gândul meu a fost legat de faptul că toată perioada asta ne-a zdruncinat puțin și faptul că 35 de ani de muncă zi de zi, s-au oprit. Am intrat într-o vacanța prelungită și lipsa de perspectivă mă face să mă simt puțin îngrijorată vis-a-vis de ce se întâmplă cu spectacolele. Cu absolut tot ce urmează în viața mea. Asta a fost gândul, dar cred că am greșit puțin. Până la urmă era o chestiune care putea fi interpretată. Abia aștept să revin pe scenă, este singura mea dorință. Până la urmă toată perioada a venit ca un respiro, dar cam lung. Nu mai vreau, vreau înapoi!” a spus Anca Țurcașiu, pentru Antena Stars.

A șters gafa de pe internet

După ce și-a dat seama că a gafat-o, Anca Țurcașiu a șters imediat postarea care i-a intrigat pe toți admiratorii săi. „Să credem că totul va fi bine, că nimic nu e întâmplător, că cineva are grijă de noi undeva acolo sus. Va fi bine!” a fost mesajul controversat scris de actriță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest