Ce a spus Bianca Drăgușanu despre împăcările și despărțirile de Alex Bodi: „Nu pot să fiu subestimată”

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează, de departe, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de atâtea ori, încât nici ei nu mai țin socoteala. Și chiar dacă acum sunt împreună, blondina și-a exprimat părerea despre cum vede relația cu afaceristul, după seria lungă de neînțelegeri și reconcilieri.

„Încurcate mai sunt căile dragostei” - și dacă nici lor nu li se potrivește zicala asta, atunci nu știm cui. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut deliciul publicului, de-a lungul timpului, prin iubirea efervescentă și plină de drame pe care și-o poartă. Și în ciuda faptului că și-au catalogat relația drept una „specială”, blondina a mai adăugat câte ceva lângă caracteristica principală a poveștii lor de dragoste.

Bianca Drăgușanu a povestit în cadrul unei emisiuni TV că atâta timp cât sunt împreună sunt fericiți, însă relația pe care o are cu Alex Bodi este la fel de „imprevizibilă” ca la început. Chiar dacă după fiecare împăcare își declară dragoste eternă unul celuilalt, blondina a mărturisit că nu sunt deloc statornici în povestea de amor, ci se lasă influențați foarte mult de impulsul momentului.

”Ideea este că nu vreau să mă mai pronunț, că la noi totul este imprevizibil. Eu degeaba spun ceva acum, că peste două săptămâni s-ar putea să nu mai fim în aceeași ipostază. Eu doar sper să aibă maturitate, să fie destul de cuminte, pentru că eu nu pot să fiu subestimată din niciun punct de vedere!”, a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest