Ce a spus Bianca Iordache despre relația cu Alex Bodi. De ce nu s-au mai afișat împreună: “Nu pot să forțez ceva”/ VIDEO

 

Bianca Iordache și Alex Bodi s-au despărțit înainte să își oficializeze relația? Asta a fost întrebarea care a stat pe buzele tuturor, dat fiind că cei doi nu s-au mai afișat deloc împreună. Ce a spus șatena despre situația care există între ei.

La scurt timp după tentativa de a se reîmpăca cu Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a afișat în brațele Biancăi Iordache, semn că a dat-o uitării pe fosta soție și că este dispus să își refacă viața alături de o altă bombă sexy.

Cei doi s-au afișat de câteva ori împreună și au participat în cuplu la diverse evenimente, astfel că pentru că în ultima perioadă au stat departe de ochii curioșilor și nu au mai fost văzuți unul lângă celălalt, toată lumea s-a aventurat în a crede că Bianca Iordache și Alex Bodi nu mai formează un cuplu.

Ce a spus Bianca Iordache despre relația cu Alex Bodi

În excusivitate pentru Antena Stars, Bianca Iordache a mărturisit că dacă nu s-a mai afișat alături de Alex Bodi, asta nu înseamnă că nu mai formează un cuplu. Mai mult decât atât, șatena a ținut să precizeze că își dorește ca relația ei cu afaceristul să stea departe de lumina reflectoarelor.

”De unde știi că nu ne-am întâlnit, trebuie să postăm dacă ne întâlnim. Uite că n-am mai postat și nu cred că ține de nimeni dacă postăm sau nu și nu cred că interesează pe nimeni dacă postăm sau nu, cum am spus de la început nu am confirmat că suntem sau nu împreună, nici n-am infirmat, deocamdată lăsăm lucrurile să meargă de la sine”, a spus Bianca Iordache.

Întrebată de reporterul Antena Stars ce anume își dorește în acest punct al vieții sale, Bianca Iordache a mărturisit că se focusează mai mult pe partea profesională decât pe cea personală, astfel că dacă relația cu Alex Bodi nu va funcționa, nu va suferi.

”Nu e vorba ce îmi doresc eu, e vorba cu ce ne dorim amândoi, în momentul de față eu am niște planuri, am atenția îndreptată cu totul în altă direcție, nu pot să presez lucruri sau să forțez ceva, dacă nu postăm nu înseamnă că nu ne vedem”, a mai spus ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest