Ce a spus Brigitte despre presupusa bătaie încasată de la Florin Pastramă. Declarații exclusive: „Voi face plângere penală”

 

După ce s-a zvonit că Brigitte ar fi fost bătută de Florin Pastramă, vedeta a făcut primele declarații pentru Spynews.ro în care a dezvăluit care este, de fapt, adevărul și ce demersuri are de gând să facă!

Recent, au apărut în presă imagini conform cărora Brigitte ar fi fost bătută de propriul soț. Contactată de reporterii Spynews.ro, bruneta a infirmat toate zvonurile, ba chiar a spus că dovezile foto sunt trucate și are de gând să acționeze în instanță pentru defăimare.

„Nu știu despre ce imagini și violențe vorbiți. Nu am citit presa. Tot ce pot spune este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini atunci trebuie să verific dacă sunt reale, sau dacă nu.” a spus Brigitte Pastramă, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Brigitte Pastramă are de gând să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate! Bruneta a dezvăluit pentru Spynews.ro că după ce va analiza cu atenție imaginile, îi va da în judecată publicația care a lansat fotografiile ce o pun într-o lumină proastă.

„Imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Așa ca oricum voi verifica și voi proceda în cazul în care chiar există imagini din intimitate, vor face plângere penală împotriva celor care și-au permis să le facă publice.” a mai spus bruneta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest