Ce a spus Brigitte despre scandalul cu fiul ei, în lupta pentru moștenire: „Îi dau toate cheile de la afacerile mele”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Brigitte Pastramă a făcut primele declarații despre scandalul cu fiul ei, Robert Sfăt,  în lupta pentru moștenire. După ce tânărul a lansat acuzații grave la adresa mamei lui, bruneta a vorbit pentru prima dată despre cum se simte în toată situația, cât și despre problemele pe care le-a întâmpinat în timpul creșterii lui.

De când Brigitte a obținut un ordin de restricție contra propriului fiu, acuzându-l de vandalism și furt, Robert a scos la iveală detalii incredibile din relația cu mama sa. Fiul brunetei a dezvăluit că nu puține au fost dățile când a dormit pe străzi, după ce Brigitte îl dădea afară din casă. Mai mult de atât, tânărul a vorbit si de un tratament violent pe care i-l aplica mama sa din cauza neînțelegerilor.

Chiar dacă s-a abținut de la comentarii, în ciuda situației șocante care s-a creat în jurul lor, Brigitte a decis sa își spună punctul de vedere, într-un final, despre scandalul cu fiul său. Și-a asumat partea de vină și a dezvăluit că îl iubește în ciuda faptului ca nu a știut să își arate afecțiunea așa cum își dorea el.

"Nu vreau să mă victimizez, eu îmi asum toată vina, și îmi pare rău că nu înțelege că eu îi vreau binele. Eu cred în băiatul meu, îl iubesc foarte mult, chiar dacă nu am știut să-i arat lucrul acesta. Atunci când a venit în București, Roby (Robert) a fost un baiat exemplar, a fost olimpic, a fost locul doi pe țara, mai mulți ani la rând la înot." a dezvăluit Brigitte pentru XNS.

După ce și-a lăudat fiul, Brigitte a schimbat foaia și a dezvăluit că problemele dintre ei au început în clasa a opta, atunci când Robert începuse să fugă de acasă, din cauza anturajului toxic pe care îl avea: "Noi am luat paza, 24 din 24 de ore ca el sa poata lua Capacitatea. Noi umblam prin baruri ca să atenționăm patronii de Bar, că el are treisprezece ani și că nu au voie să-i dea alcool." a completat vedeta.

Mai mult decât atât, Brigitte a mărturiist că își dorește pacea cu fiul său, iar dacă își va schimba comportamentul vizavi de ea, va avea încredere în el și îi va lăsa pe mână până și afacerile pe care le are.

"Mă rog ca Dumnezeu să-i dea înțelepciunea ca astfel încât să aleagă lângă el persoane care să-l influențeze pozitiv. Pentru că eu, daca el ajunge un om capabil, eu îi dau toate cheile de la toate afacerile mele." a mai spus Brigitte pentru XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest