Ce a spus Carmen de la Sălciua despre relația ei cu Jador: „Sper ca lumea să simtă chimia”

 

El, singur. Ea, singură. Așa că, la scurt timp, după ce au anunțat că se pregătesc să spargă topurile muzicale din România, cu o colaborare pe care fanii lor o așteptau de mult, a început să se vehiculeze că între Carmen de la Sălciua și Jador ar exista mai mult decât o relație profesională. Cum a comentat artista zvonurile?

Atât Carmen de la Sălciua, cât și Jador fac furori în trending-ul românesc. Iar după ce și-au anunțat colaborarea, cei doi au fost “cuplați” imediat de admiratori, cât și de apropiați. Astfel că artista s-a văzut nevoită să ofere primele declarații despre ce relație are cu Jador, cât și despre cum se înțelege, de fapt, cu acesta.

„Nu mă așteptam la așa ceva. Adică, nu mă așteptam să mă înțeleg atât de bine cu Jador”, a declarat Carmen de la Sălciua, pentru wowbiz.ro.

După ce a dezvăluit că energiile lor se completează perfect, Carmen de la Sălciua i-a adus și câteva complimente artistului. Pe lângă faptul că a cucerit-o prin felul lui de a fi, cântăreața a subliniat că Jador este un adevărat profesionist și i-a făcut mare plăcere să lucreze cu el.

„Sper ca lumea să simtă chimia care a fost între noi, și precizez că e vorba doar de o amiciție, mai ales având în vedere faima lui”, a mai spus Carmen de la Sălciua.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest