Ce a spus Cătălin Botezatu despre avansurile primite din partea bărbaților: „Trăim în secolul XXI”

 

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai doriți bărbați din showbiz-ul autohton! Energia sa magnetică și charisma au atras de la sine, atât numeroase reprezentante ale sexului frumos, cât și ale sexului puternic. Iar pentru că de-a lungul timpului au exista speculații vizavi de orientarea sa sexuală, designer-ul a dezvăluit cum privește avansurile pe care le primește din partea bărbaților.

Deși este unul dintre cei mai râvniți burlaci din lumea mondenă, la brațul lui Bote nu a mai fost nicio domnișoară care să fie numită oficial iubita lui. Lucru care a ridicat mari semne de întrebare legate de orientarea lui sexuală. Dornic să lămurească acest aspect, creatorul de modă a dezvăluit că deși primește avansuri și din partea bărbatilor, avansuri care îl flatează, le preferă pe cele din partea reprezentantelor sexului frumos, fără doar și poate.

„Sunt onorat să fiu admirat și de femei, și de bărbați, nu e nimic deosebit, trăim în secolul 21. Însă, accept avansurile venite din partea doamnelor.”, a spus Cătălin Botezatu pentru redactia.ro.

Cât despre statutul său amoros, Bote a mărturisit că încă este singur și nu îl deranjează deloc. Însă dacă în viața lui ar apărea cineva care i-ar pune capac, atunci ar trebui să fie o femeie foarte înțelegătoare, cu un simț al umorului ridicat și căreia să îi placă să călătorească.

„Nu am și sunt bine așa cum sunt. Poate că m-aș opri dacă aș găși o femeie care are calitățile pe care le doresc. Îmi doresc o femeie care să îmi înțeleagă muncă, să aibă umor, un număr mare de circumvoluțiuni, să îi placă să călătorească, să vibreze alături de mine.”, a mai dezvăluit Bote pentru sursa menționată anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest