Ce a spus Culiță Sterp despre Antonia: „Am văzut că mi-a dat Alex Velea block pe instagram”

 

Invitat în cadrul unei emisiuni TV, Culiță Sterp a fost pus să aleagă între mai multe femei atât din showbiz-ul autohton, cât și din cel internațional. Interpretul de manele a comentat aspectul fizic al vedetelor din lista respectivă, printre ele aflându-se și Antonia.

Cu o sinceritate debordantă, Culiță Sterp a judecat aspectul fizic al tuturor vedetelor de sex feminin din listă, pentru unele dive având cuvinte nu tocmai frumoase. După ce pe Vica Blochina a trimis-o la plimbare, iar despre Daniela Crudu a mărturisit că și-ar petrece o singură noapte cu ea, când a venit vorba de Antonia... altfel au stat lucrurile.

Cântărețul a dezvăluit că o consideră pe Antonia cea mai frumoasă dintre femeile care i-au fost arătate, iar dacă ar fi fost singură, chiar și-ar fi dorit o relație serioasă cu ea.

Alex Velea i-a dat block pe instagram

Culiță Sterp a ținut să se apere în fața lui Alex Velea, după mărturisirea făcută și a precizat că a fost un simplu compliment și că nu există alte intenții care să o vizeze pe mama copiilor lui.

Mai mult de atât, manelistul a dezvăluit că Alex Velea i-a dat block pe instagram, însă speră că a fost doar o greșeală, pentru că nu a exista niciodată un conflict între cei doi.

„Alex, dacă vezi chestia asta, eu doar îi fac un compliment. Am văzut că Alex mi-a dat block pe Instagram, poate e din greșeală, eu n-am nimic.” a spus Culiță Sterp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest